Παρτιζάν: 30.000+ αιτήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας

Παρτιζάν: 30.000+ αιτήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αποκάλυψε ότι περισσότεροι από 30.000 οπαδοί των «ασπρόμαυρων» έχουν κάνει αίτηση για εισιτήριο διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρτιζάν έκλεισε ιδανικά την περσινή αγωνιστική περίοδο, πανηγυρίζοντας την Αδριατική Λίγκα στους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ βρέθηκε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ήδη ενισχυθεί με τους Πι Τζέι Ντοζίερ, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Ματέους Πονίτκα και Φρανκ Καμίνσκι ενώ οι Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι έβαλαν την υπογραφή τους στα νέα συμβόλαια που τους έδωσαν οι «ασπρόμαυροι».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mozzartsport ότι περισσότεροι από 30.000 οπαδοί έχουν κάνει αίτηση ενδιαφέροντος για εισιτήριο διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023/24!

«Δεν έχουμε αποφασίσει για τον αριθμό των καρτών διαρκείας που θα διατεθούν. Αυτό που γνωρίζουμε από τα δεδομένα στην ιστοσελίδα μας είναι ότι πάνω από 30.000 άτομα έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα, κάνοντας αίτηση ενδιαφέροντος! Είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες όλων των οπαδών μας που θέλουν να δουν τους αγώνες στην Stark Arena αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πουλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των Σέρβων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X