Οριστική συμφωνία Μαρσέιγ - Λάτσιο για Γκεντουζί, ταξιδεύει στη Ρώμη

Οριστική συμφωνία Μαρσέιγ - Λάτσιο για Γκεντουζί, ταξιδεύει στη Ρώμη
Photo Credits: INTIME

Μαρσέιγ - Λάτσιο κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για τη δανεισμό του Ματέο Γκεντουζί με υποχρεωτική οψιόν αγοράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Ματέο Γκεντουζί στη Λάτσιο, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει ήδη υπογραφεί η συμφωνία με τη Μαρσέιγ.

Σ’ αυτή προβλέπεται ότι ο 24χρονος θα δοθεί δανεικός στους λατσιάλι αντί 1 εκατ. ευρώ, ενώ στο τέλος της σεζόν η ομάδα θα πρέπει να δώσει στους Μασσαλούς 12 εκατ. ευρώ, καθώς υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, συν 5 εκατ. ευρώ πρόσθετα.

Παράλληλα, η Μαρσέιγ θα διατηρήσει το 10% του ποσοστού μεταπώλησης του παίκτη. Ο Γάλλος διεθνής αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικός από την Άρσεναλ, με τους Γάλλους να τον αποκτούν έναν χρόνο μετά για 11 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Βελοντρόμ ο Γκεντουζί υπήρξε μοιραίος για τον αποκλεισμό της ομάδας του, αφού αρχικά ήταν εκείνος που παραχώρησε πέναλτι, με τον Ιωαννίδη να το εκτελεί και να στέλνει το ματς στην παράταση, ενώ και στη διαδικασία των πέναλτι νικήθηκε από τον Μπρινιόλι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X