Το «καρφί» του Ρανιέρι για Μαντσίνι: «Τα χρήματα δεν είναι το παν»

Το «καρφί» του Ρανιέρι για Μαντσίνι: «Τα χρήματα δεν είναι το παν»
Photo Credits: INTIME

Ο πολύπειρος προπονητής πέταξε το... καρφί του για την επιλογή του Ρομπέρτο Μαντσίνι να υπογράψει συμβόλαιο με την Εθνική Σαουδικής Αραβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας υπογράφοντας μυθικό συμβόλαιο που θα του αποφέρει 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να παίρνει θέση.

Ο 71χρονος προπονητής μετά την αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Ίντερ, ρωτήθηκε για την απόφαση του πρώην -πλέον- ομοσπονδιακού προπονητή της Ιταλίας, με τον πολύπειρο τεχνικό να σημειώνει ότι τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή.

«Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Σαουδική Αραβία, προτιμώ να έχω άλλα ερεθίσματα πέρα από τα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, ανέφερε ότι η Κάλιαρι θα είναι η τελευταία του δουλειά ως προπονητής, θέλοντας να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την προπονητική.

«Η Κάλιαρι θα είναι η τελευταία μου ομάδα, θα είναι ωραίο να τελειώσω εδώ από όπου ξεκίνησα», ανέφερε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X