Το ματς της χρονιάς στην Κύπρο - Ισοπαλία 5-5 στο ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας

Το ματς της χρονιάς στην Κύπρο - Ισοπαλία 5-5 στο ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας
Photo Credits: INTIME

Υποψήφιο για «ματς της χρονιάς» στο κυπριακό πρωτάθλημα είναι από την 2η κιόλας αγωνιστική αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και στον Εθνικό Άχνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποψήφιο για «ματς της χρονιάς» στο κυπριακό πρωτάθλημα είναι από την 2η κιόλας αγωνιστική αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και στον Εθνικό Άχνας, το οποίο τελείωσε μεν χωρίς νικητή, αλλά, δε, με το εντυπωσιακό 5-5!

Στα πρώτα 45 λεπτά οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στ΄ αποδυτήρια με το “χορταστικό” 4-4, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 και 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και μπουν μπροστά στο σκορ με 4-3 στο 45΄+1. Ωστόσο, στο 45΄+5 οι παίκτες του Εθνικού ισοφάρισαν!

Η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα στο 73΄, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 86΄ (5-5), σκορ που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, παρότι στο 90΄ οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά, αλλά το γκολ δε μέτρησε μετά την εξέταση της φάσης στο VAR.

Κορυφαίος της ομάδας της Λάρνακας ήταν ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός Φραν Σολ, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ! Χατ τρικ για τον Εθνικό Αχνας σημείωσε ο Κύπριος στράικερ, Μάριος Ηλία.

Το 2Χ2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έκανε ο κάτοχος του τίτλου, Άρης Λεμεσού, με το 2-1 επί της Δόξας Κατωκοπιάς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X