Ο Αλμέιδα δεν πρόκειται να πάρει ρίσκο με τον Γκαρσία

Ο Αλμέιδα δεν πρόκειται να πάρει ρίσκο με τον Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Δεν θα ρίξει στο γήπεδο ο Αλμέιδα τον Γκαρσία ούτε στο ματς με τον Βόλο, αν δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ζημιά που έπαθε ο Λιβάι Γκαρσία στο πρώτο ματς με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα, ευτυχώς να μην ήταν σοβαρή. Αλλά ήταν αρκετή για να κρατήσει τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ στην περυσινή σεζόν, εκτός μάχης από την κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος ο Γκαρσία ήθελε σαν τρελός να παίξει. Αλλά ήταν αδύνατον να μπορέσει εγκαίρως να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Πλέον το ερώτημα για τον Λιβάι, είναι αν θα προλάβει το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Βόλο. Και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να δοθεί οποιαδήποτε απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλμέιδα δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο με τον Γκαρσία. Δεν το σκέφτηκε καν για την κρίσιμη ρεβάνς με την Αντβέρπ, δεν πρόκειται να το κάνει ούτε την Κυριακή με τον Βόλο. Για να βάλει ο Αργεντινός τεχνικός στην αγωνιστική εξίσωση τον Λιβάι για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, θα πρέπει να είναι απολύτως σίγουρος πως ο παίκτης είναι στο 100% της ετοιμότητάς του.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο. Άλλωστε αμέσως μετά ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα μπορέσει ο Γκαρσία να δουλέψει, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι δυνατός στην αγωνιστική δράση. Προφανώς και ο Λιβάι θα δουλέψει προκειμένου να προλάβει ακόμα και το κυριακάτικο ματς. Ωστόσο ρίσκο ο Αλμέιδα, δεν πρόκειται να πάρει κανένα με τον Γκαρσία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X