Κατσουράνης: «Η ΑΕΚ πρέπει να βελτιωθεί, δέχεται φάσεις στην άμυνα – Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρει στόπερ, επέλεξε να στηρίξει αυτά τα παιδιά» (VIDEO)

Κατσουράνης: «Η ΑΕΚ πρέπει να βελτιωθεί, δέχεται φάσεις στην άμυνα – Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρει στόπερ, επέλεξε να στηρίξει αυτά τα παιδιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην εικόνα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό αναφέρθηκε σε εκπομπή στους «Betarades» ο Κώστας Κατσουράνης. Μίλησε και για τη μεταγραφή στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εικόνα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό αναφέρθηκε σε εκπομπή στους «Betarades» ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μίλησε και για τη μεταγραφή στόπερ που «καίει» τους οπαδούς της Ένωσης.

«Νομίζω ότι η ΑΕΚ ήταν εκπληκτική. Έκανε ροτέισον σχεδόν στα 11 στα 11, άλλαξε όλη την ομάδα. Θεωρώ ότι έχει το ρόστερ και το βάθος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη.

«Αν το ματς παιχνίδι αυτό παιχθεί δέκα φορές, θα έρθει τις 4 4-1, τις 3 3-1, μία κουτσά στραβά 2-1 και μία στις 10 θα έρθει 1-1», συμπλήρωσε.

«Νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να είναι προβληματισμένη πέρα από τον τρόπο που παίζει που πάντα θα την κάνει να δέχεται κάποιες φάσεις», επισήμανε ο «Κάτσουρ».

«Η ΑΕΚ βάσει των ευκαιριών που κάνει, δεν πετυχαίνει τα γκολ που πρέπει», ανέφερε ακόμη. «Στο ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν τελείως άστοχη. Οι παίκτες έβλεπαν την εστία μικρή, αυτό είναι κάτι που μπορεί να προβληματίσει, όμως αυτό είναι θέμα δουλειάς και ρέντας», επισήμανε.

«Η ΑΕΚ είχε τρομερή ενέργεια, τρομερή ένταση, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε συνέχεια με πέρσι», επισήμανε ο Κατσουράνης.

«Η ΑΕΚ πρέπει να βελτιωθεί στο θέμα των αντεπιθέσεων, όσο μπορεί να τις μειώσει, δέχεται φάσεις στην άμυνα», είπε ακόμη ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρει στόπερ, επέλεξε να στηρίξει αυτά τα παιδιά», είπε για το κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός ο έμπειρος άσος.

Δείτε το βίντεο μετά το 1.03.50:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X