Πάλμα: Στο Λονδίνο για ιατρικά, παίρνει το Νο 7 του Γιακουμάκη στη Σέλτικ!

Πάλμα: Στο Λονδίνο για ιατρικά, παίρνει το Νο 7 του Γιακουμάκη στη Σέλτικ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ με τον 23χρονο εξτρέμ να περνάει από ιατρικά. Τη φανέλα με το Νο7 θα πάρει ο μέχρι πρότινος άσος του Άρη!

Η μεταγραφή του Πάλμα από τον Άρη στους «Bhoys» θα κοστίσει 4 εκατ. ευρώ με τον διεθνή από την Ονδούρα να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια αφού του χορηγηθεί βίζα να μεταβεί στη Γλασκώβη.

Ο Πάλμα ζήτησε το Νο 17, το οποίο όμως είναι «καπαρωμένο» από τον Πολωνο μπακ Μάικ Ναβρότσκι. Ως εκ τούτου θα πάρει τη φανέλα με το Νο7 που παρέμεινε διαθέσιμη μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη με προορισμό την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για μια βαριά φανέλα την οποία φόρεσαν στο παρελθόν παίκτες-θρύλοι της Σέλτικ όπως είναι οι Χένρικ Λάρσον, Τζίμι Τζόνστον και Κένι Νταλγκλίς. Ο νεαρός εξτρέμ θα γίνει το έβδομο θερινό μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X