«Στο Mega Channel του χρόνου θα μας δείτε...» - Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Champions League και θα φιλοξενήσει άψογα τον τηλεοπτικό πάροχο της UEFA

«Στο Mega Channel του χρόνου θα μας δείτε...» - Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Champions League και θα φιλοξενήσει άψογα τον τηλεοπτικό πάροχο της UEFA
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν είχε καμία επαφή με το Mega Channel, όμως οφείλει να το φιλοξενήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 22:00 την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι τελικός για την Ένωση στο γήπεδό της με το παιχνίδι να προβάλλεται εκτός της Cosmote TV και από το Mega Channel.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη θα δείξει το ματς της Ένωσης δημιουργήθηκαν διάφορες… συζητήσεις καλοθελητών δίχως βάση. Όπως είναι γνωστό το κανάλι που θα έχει την παραγωγή και τα δικαιώματα μιας μετάδοσης, προκύπτει από τις κεντρικές συμφωνίες της UEFA. Για τις συμφωνίες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όπως όλες οι ομάδες έτσι και η ΑΕΚ δεν έχουν κανέναν λόγο.

Έτσι, ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο πάροχο για το ματς στο οποίο βάσει της συμφωνίας του με την UEFA έχει δικαίωμα να έχει προτεραιότητα στην παραγωγή και την μετάδοση του αγώνα.

Η Ένωση είναι επίσης υποχρεωμένη να παρέχει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί η UEFA στον συγκεκριμένο πάροχο, όπως θα γινόταν με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Και είναι σημαντικό να τονιστεί ξανά πως η ΑΕΚ δεν έχει κανέναν λόγο σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Όσον αφορά στον κόσμο είναι απαραίτητο να καταλάβουν ότι κανείς δεν πρέπει να ασχοληθεί με τους ανθρώπους του καναλιού που θα είναι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» αύριο.

Αν συμβεί το οτιδήποτε μοναδικός υπαίτιος θα είναι η ΑΕΚ και θα πληρώσει αποκλειστικά εκείνη το… μάρμαρο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X