H επική αντίδραση του Πορζίνγκις στην νίκη της Λετονίας επί της Γαλλίας (VIDEO)

H επική αντίδραση του Πορζίνγκις στην νίκη της Λετονίας επί της Γαλλίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Κρίστπας Πορζίνγκις βίωσε από τον πάγκο την μεγάλη νίκη-ανατροπή της Λετονίας απέναντι στην Γαλλία που έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω του τραυματισμού από αποκόμισε από έναν φιλικό αγώνα, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Λετονίας στην Τζακάρτα και παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του από τον πάγκο.

Η Λετονία το απόγευμα της Κυριακής (27/8) κατάφερε να επικρατήσει της Γαλλίας με 88-86, «πετώντας τους «τρικολόρ» εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που «έσπασε» καρδίες με συναρπαστικό φινάλε.

O Πορζίνγκς πανηγύρισε με την… ψυχή του την νίκη της ομάδας του, παρακολουθώντας πίσω από τον πάγκο και η FIBA κατέγραψε τις αντιδράσεις του την ώρα του φινάλε.

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X