Νόα Λάιλς: Κατά του ΝΒΑ που αποκαλεί «Παγκόσμιους πρωταθλητές» αυτούς που κατακτούν τον τίτλο

Νόα Λάιλς: Κατά του ΝΒΑ που αποκαλεί «Παγκόσμιους πρωταθλητές» αυτούς που κατακτούν τον τίτλο

Ο κορυφαίος σπρίντερ που σάρωσε στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, Νόα Λάιλς, ξέσπασε κατά του NBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόα Λάιλς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 και στα 200 μέτρα, σαρώνοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Ο κορυφαίος σπρίντερ ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του μεταλλίου με την Εθνική των ΗΠΑ 4Χ100 μέτρα, για τον όρο που χρησιμοποιεί το NBA για τους πρωταθλητές του.

Ο 26χρονος σπρίντερ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το NBA αποκαλεί «Παγκόσμιους Πρωταθλητές», όσους κατακτούν το πρωτάθλημα.

«Αυτό που με πονάει είναι όταν βλέπω στους τελικούς του NBA να βάζουν τον τίτλο «world champions», Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ποιανού; Των Ηνωμένων Πολιτειών; Μην με παρεξηγείτε, αγαπώ τις ΗΠΑ, ορισμένες φορές, αλλά αυτό δεν είναι ο κόσμος.

Εμείς είμαστε ο κόσμος, έχουμε εδώ σχεδόν κάθε χώρα να παλεύει για την σημαία της να θριαμβεύει να δίνει τα πάντα, δεν υπάρχουν σημαίες στο NBA», είπε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X