Μαντσίνι: Ανακοινώθηκε από τη Σαουδική Αραβία

Μαντσίνι: Ανακοινώθηκε από τη Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο εβδομάδες μετά από την παραίτησή του από τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αρχίζει τη νέα ποδοσφαιρική του περιπέτεια που τον φέρνει στην Σαουδική Αραβία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την Κυριακή (27/8) τη συμφωνία με τον άλλοτε πρωταθλητή Ευρώπης με την σκουάντρα ατζούρα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο «Μάντσιο» υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 που θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αφού έγραψα ιστορία στην Ευρώπη, είναι ώρα να το κάνω στην Σαουδική Αραβία», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, η παρουσίαση του οποίου ως ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας θα λάβει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Η πρώτη μεγάλη αποστολή του είναι ασφαλώς να καταφέρει να οδηγήσει τη χώρα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, που θα γίνει σε ΗΠΑ-Μεξικό-Καναδά ενώ τα πρώτα ματς στα οποία θα βρεθεί στον πάγκο θα είναι τα φιλικά με Κόστα Ρίκα και Νότια Κορέα που θα λάβουν χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Νιούκαστλ.

«Ανακοινώνω με ενθουσιασμό ότι γίνομαι μέλος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας ως προπονητής της εθνικής ομάδας. Χαίρομαι και με τιμάει που επιλέχθηκα για έναν τόσο φημισμένο ρόλο, ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης για όλη τη δουλειά που έγινε αυτά τα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιασέρ Αλ Μισεχάλ. Δέχτηκα να αγκαλιάσω ένα τόσο συναρπαστικό νέο έργο, βασισμένο σε ένα κοινό όραμα και με σκοπό να αναπτύξω τον εθνικό ποδοσφαιρικό τομέα καθώς και τα νεαρά ταλέντα και τις μελλοντικές γενιές, που ήταν πάντα κοντά στην καρδιά μου.

Πιστεύω ότι αυτή η αποστολή είναι επίσης μια αναγνώριση της σημασίας του ιταλικού ποδοσφαίρου και θα συνεχίσω με περηφάνια να φέρνω την ιταλική κουλτούρα στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του Μαντσίνι μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας τους με την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X