Το δίδυμο της …συμφοράς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petroglouΣίγουρα το παιχνίδι απέναντι στον Παμβοχαϊκό, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για την ΑΕΚ, που βρέθηκε να χάνει με 1-0 και χρειάστηκε να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της για να ανατρέψει τα δεδομένα. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιώργος Κλαρούδας είδε τους παίκτες «κλειδιά» να παίρνουν την ομάδα πάνω τους. Πέτρογλου και Παγιάν είχαν τις απαντήσεις και τις λύσεις στα προβλήματα που έβαλε ο αντίπαλος.

Ο  πρώτος  πήρε από το «χεράκι» την Ένωση και την οδήγησε στην νίκη. Και τι δεν έκανε ο έμπειρος παίκτης των κιτρινόμαυρων. Τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, όντας ο  δεύτερος σκόρερ της ομάδας, ενώ είχε δύο άσσους και δύο μπλοκ. Ενώ αν δει κανείς τα στατιστικά του θα καταλάβει ότι βοήθησε και στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας 75% στην υποδοχή. Από κοντά και ο Παγιάν. Με 24 πόντους ήταν το πρώτο βιολί της Ένωσης, που βοήθησε τα μέγιστα για να κάνει η ΑΕΚ την ανατροπή. Πέτρογλου και Παγιάν έχουν δείξει την μεγαλύτερη συνέπεια φέτος και είναι οι παίκτες που οδηγούν εκ του ασφαλούς τους κιτρινόμαυρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X