Super League: Υπό κατάρρευση ο Άρης, ήττα (1-0) και στη Λαμία (VIDEO)

Super League: Υπό κατάρρευση ο Άρης, ήττα (1-0) και στη Λαμία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης είναι υπό κατάρρευση, έχασε και στη Λαμία με 1-0 από την τοπική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς φάσεις με τη Λαμία στο 11′ να απειλεί πρώτη όταν ο Μαρτίνεθ εξαπέλυσε σουτ αναγκάζοντας τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση ενώ αντίστοιχα ο Άρης ήταν επικίνδυνος στο 14′ με τον Κάρλσον -μετά από αντεπίθεση- να πασάρει στον Μενέντες αλλά ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κοσέλεφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν ξανά στο 32′ και λίγο έλειψε να προηγηθούν καθώς ο Φεράρι γέμισε τη μπάλα και ο Κάρλσον εκτέλεσε όμως ο Σαραμαντάς παρενέβη σωτήρια βάζοντας την κόντρα. Τελικώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το κατάφεραν στο 38′ όταν μετά από προσπάθεια του Τσιλούλη, Καρλίτος και Σλίβκα συνδυάστηκαν με τον Ισπανό φορ να νικά με πλασέ εντός περιοχής τον Χουτεσιώτη για το 1-0.

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες στο πρώτο κομμάτι με τους Φθιώτες ν’ αγγίζουν ένα δεύτερο γκολ στο 58′ με το σουτ του Τσιλούλη να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικέων μάλιστα είχε απάντηση και δύο λεπτά αργότερα αποκρούοντας το σουτ του Σιμόν από πλάγια θέση.

Αντίθετα, το σύνολο του Τόλη Τερζή δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία φάση στο ημίωρο που απέμενε για το φινάλε του αγώνα και μοιραία γνώρισε την ήττα παραμένοντας χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα την ώρα που η στερεοελλαδίτικη ομάδα, που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιμόν στο 90+4′, έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους τέσσερις πόντους.

Την επόμενη, -3η αγωνιστική- της Super League, η Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ αντίθετα ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, την ίδια ημέρα και ώρα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Στάνκο (Τζανδάρης 77′), Νούνιες (Βασιλαντωνόπουλος 88′), Μαρτίνεθ (Τόσιτς 62′), Τσιλούλης (Ακούνια 62′), Σλίβκα, Καρλίτος (Λόνγκο 77′).

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια (Οντουμπάτζο 75′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα (Σαμόρα 84′), Τζούρασεκ (Ντουκουρέ 46′), Κάρλσον, Μενέντες (Χριστοδουλόπουλος 84′), Ρουπ (Πάβισιτς 75′), Μορόν.

Δείτε το γκολ της Λαμίας:


Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X