Έξαλλος με τον διαιτητή για την αποβολή του ο Φαν Ντάικ: «Είσαι μία γ@μ…νη ντροπή»! (VIDEO)

Έξαλλος με τον διαιτητή για την αποβολή του ο Φαν Ντάικ: «Είσαι μία γ@μ…νη ντροπή»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ με απευθείας κόκκινη κάρτα και τα έβαλε με τον διαιτητή της συνάντησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ με απευθείας κόκκινη κάρτα και τα έβαλε με τον διαιτητή της συνάντησης, Τζον Μπρουκς.

Όλα… στραβά και ανάποδα πηγαίνουν μέχρι στιγμής στη Λίβερπουλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ.

Και αυτό γιατί μετά το γκολ που δέχθηκε στο 25′, τρία λεπτά αργότερα, ο Φαν Ντάικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ίσακ λίγο έξω από την περιοχή των «κόκκινων», λίγο πριν ο Σουηδός φορ βρεθεί απέναντι από τον Άλισον.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ήταν πολύ εκνευρισμένος με την απόφαση του διαιτητή, Τζον Μπρουκς, και τα έβαλε μαζί του, λέγοντας του και κάποια… γαλλικά, θεωρώντας πως πήρε μια λανθασμένη απόφαση.

«Είσαι ανέκδοτο, μια γ@μ….νη ντροπή», φέρεται να λέει ο Φαν Ντάικ στον ρέφερι της συνάντησης, αμέσως μετά την αποβολή του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X