Κώστας Τσίλης: «Δυο κουβέντες για το rotation, μια για τις μεταγραφές» (VIDEO)

Κώστας Τσίλης: «Δυο κουβέντες για το rotation, μια για τις μεταγραφές» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr, Κώστα Τσίλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον απόηχο της πρεμιέρας της ΑΕΚ και του 1-1 με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια ασχολείται στο σχόλιο της ημέρας ο αρχισυντάκτης του enwsi.gr, Κώστας Τσίλης.

Στο σχόλιό του ο Κώστας Τσίλης αναφέρεται στο rotation στο οποίο προέβη ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς του Champions League με την Αντβέρπ που θα κρίνει την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους. Ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται και στο κεφάλαιο μεταγραφές και τη συζήτηση που γίνεται.

«Δυο κουβέντες για το rotation, μια για τις μεταγραφές», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σχόλιο της ημέρας ο αρχισυντάκτης του enwsi.gr, Κώστας Τσίλης.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του Κώστα Τσίλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του ENWSI στο YouTube που εκτοξεύεται! Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X