Σίτι με στόφα πρωταθλήτριας, πέρασε και από το Σέφιλντ

Σίτι με στόφα πρωταθλήτριας, πέρασε και από το Σέφιλντ
Photo Credits: INTIME

Η Σίτι είχε χαμένο πέναλτι με τον Χάαλαντ, προηγήθηκε με τον Νορβηγό, είδε τη Σέφιλντ να την ισοφαρίζει από το… πουθενά, πριν ο Ρόδρι της χαρίσει τη νίκη (1-2)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνείται να χάσει βαθμούς η Μάντσεστερ Σίτι! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε χαρακτήρα και στο Σέφιλντ, λυγίζοντας με 2-1 τη Γιουνάιτεντ η οποία είχε ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε αλλά ο Ρόδρι της έδωσε τη λύση και τη νίκη για το 3/3 στην Premier League. Κάπως έτσι, η Σίτι συνεχίζει τον… χαβά της και στην έναρξη της φετινής σεζόν, όπου δείχνει να έχει ορισμένα θεματάκια αλλά τα ξεπερνάει μέσω του εντυπωσιακού τρόπου παιχνιδιού της!

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Premier League σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με δυσκολία με 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν». Σπουδαία εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη και για την Αστον Βίλα.

Τη λύση για τους «πολίτες» έδωσε στο 88ο λεπτό ο Ρόντρι – «χρυσός» σκόρερ στον περυσινό τελικό του UEFA Champions League. Νωρίτερα, ο Ερλινγκ Χάαλαντ από μοιραίος – στέλνοντας το πέναλτι που εκτέλεσε στο 37’ στη δεξιά κάθετη δοκό του Γουες Φοντέρινγχαμ – είχε γίνει ωραίος, καθώς με κοντινή κεφαλιά στο 63’ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τζακ Γκρίλις.

Οι «λεπίδες» δεν το παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ωραίο βολέ του Τζέιντεν Μπογκλ στο 85’. Την τελευταία λέξη, όμως, είχε ο Ρόντρι που «υπέγραψε» το 3×3 για τους πρωταθλητές που βρέθηκαν μόνοι πρώτοι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάτι Κας, η Αστον Βίλα επιβλήθηκε με 3-1 της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ». Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός δεξιός μπακ σκόραρε δις στο πρώτο 20λεπτο, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους «χωριάτες».

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Μπέρνλι μείωσε – όμορφο γκολ σε δημιουργία από τον Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον και τελείωμα από τον Λάιλ Φόστερ. Ωστόσο, η ομάδα του Ουνάι Εμερι βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Λούκας Ντιν δημιουργό και σκόρερ τον Μούσα Ντιαμπί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X