ΑΟ Ιωνικός για οπαδική βία, Μιχάλη και Άλκη: «Να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!»

ΑΟ Ιωνικός για οπαδική βία, Μιχάλη και Άλκη: «Να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του Ιωνικού για την οπαδική βία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία ανακοίνωση του ΑΟ Ιωνικού ενόψει της νέας σεζόν για την μπασκετική ομάδα, με τους Νικαιώτες να στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα της αντρικής ομάδας μπάσκετ στην Α ΕΣΚΑΝΑ. Όπως έχει αναφερθεί μέσα από αυτή την σελίδα ο Ιωνικός κάνει μια συνολική επανεκκίνηση αναθεωρώντας την παρουσία και την στάση που κρατήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Α1, οπού οδήγησε και στην ολοκληρωτική απαξίωση της ομάδας.

Οι αλλαγές που θέλουμε -και θα δούμε- θα έχουν αφετηρία την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την διοικητική της παρουσία καθώς και την σχέση της ομάδας με το φίλαθλο κοινό. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πλέον το τμήμα Διοικείται από ανθρώπους-φιλάθλους του Ιωνικού και όχι από «επαγγελματίες» προέδρους και «μεγαλοπαράγοντες».

Ήρθε η ώρα ωστόσο -με αφορμή τα συνεχή τραγικά γεγονότα των τελευταίων ετών- να ανοίξει ένας διάλογος σχετικά με τις σχέσεις μας με τις υπόλοιπες ομάδες. Συγκεκριμένα, έχοντας δει ανθρώπους να δολοφονούνται για την ομάδα που υποστηρίζουν, ήρθε η ώρα ΕΜΕΙΣ να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτά τα θλιβερά γεγονότα.

Ζητάμε, λοιπόν, ανοιχτά από το φίλαθλο κοινό του Ιωνικού -οργανωμένο και μη- από κάθε Νικαιώτη που θα βρεθεί τα βράδια της Δευτέρας φέτος στον Πλάτωνα να προστατεύσουμε ΚΑΘΕ αντίπαλη ομάδα που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδό μας.

Ζητάμε οι φωνές μας, οι πανηγυρισμοί μας, η αδρεναλίνη μας να διοχετευτεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον ΙΩΝΙΚΟ ΜΑΣ και όχι στο πως θα μειώσουμε ή θα βρίσουμε τους αντίπαλους αθλητές και διαιτητές. Μην ξεχνάμε πως πλέον μιλάμε για αθλητές ερασιτέχνες κατά κύριο λόγο, που το μπάσκετ είναι το χόμπι και η χαρά τους.

Θέλουμε να μπορούμε να αγωνιστούμε απέναντι σε όλες τις ομάδες, ακόμα και στην ομάδα της Προοδευτικής που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με εμάς, χωρίς να γίνουμε μάρτυρες σε νέα τραγικά γεγονότα από καμία πλευρά. Μπορούμε να αγωνιστούμε, εντός των τεσσάρων γραμμών οι αθλητές και στην κερκίδα οι φίλαθλοι, για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας και μόνο!

Θέτουμε λοιπόν το ερώτημα σήμερα -λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος- θέλουμε ένα καλύτερο αύριο? Είναι πρώτα απ’ όλα στο χέρι μας! Να μπει επιτέλους μια τελεία σε αυτή την φαιδρότητα για να μην υπάρξει άλλος Άλκης κι άλλος Μιχάλης.

Ούτε λουλούδια, ούτε ευχολόγια, ούτε κροκοδείλια δάκρυα. Αυτός θα είναι ο πραγματικός φόρος τιμής για κάθε αδικοχαμένο, από την οπαδική βία, παιδί…

Με εκτίμηση, Α.Ο. Ιωνικός

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X