Αντσελότι: «Δεν παίζει με Χετάφε ο Βινίσιους, αλλά δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός»

Αντσελότι: «Δεν παίζει με Χετάφε ο Βινίσιους, αλλά δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός»
Photo Credits: INTIME

Ο Βινίσιους δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ, κόντρα στη Χετάφε, λόγω μυικού προβλήματος, όπως δήλωσε ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 23χρονος επιθετικός ενδέχεται να χάσει και την «εκκίνηση» της Βραζιλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς έγινε αλλαγή πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Χετάφε στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η εθνική Βραζιλίας αναμετράται με τη Βολιβία στις 8/9 και με το Περού στις 12/9.

Πάντως, ο Αντσελότι τόνισε ότι ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη… δράση μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

«Ο Βινίσιους είχε κάποια μυική ενόχληση στο πόδι του. Δεν ήταν πολύ σοβαρό πράγμα. Προσπάθησε να παίξει, αλλά τον ενοχλούσε και προτιμήσαμε να τον αντικαταστήσουμε» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και υπογράμμισε πως η Ρεάλ δεν θα κοιτάξει για νέες μεταγραφές, καθώς το ρόστερ της είναι αρκετά δυνατό, παρά τους τραυματισμούς και την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά για τη Σαουδική Αραβία.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X