Νόρις: «Ο Φερστάπεν ποτέ δεν κάνει λάθος, είναι ενοχλητικό»

Νόρις: «Ο Φερστάπεν ποτέ δεν κάνει λάθος, είναι ενοχλητικό»

Για τον... αλάνθαστο Μαξ Φερστάπεν, μίλησε ο Λάντο Νόρις μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix της Ολλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλα καλά. Είμαι χαρούμενος. Η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις συνθήκες. Μερικές φορές ελπίζεις ο Μαξ να κάνει κάποιο λάθος αλλά δεν κάνει ποτέ, είναι λίγο ενοχλητικό. Ήταν χαοτικές οι κατατακτήριες αλλά η ομάδα έκανε καλή δουλειά».

Για τo επίπεδο δυσκολίας των συνθηκών στις κατατακτήριες του Ζάντβορτ: «Οι κατατακτήριες είναι πάντα αγχωτικές ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Σήμερα ήταν πιο δύσκολες. Το πρώτο μισό του τελευταίου μου γύρου ήταν φανταστικό και το δεύτερο ήταν ένα από τα χειρότερα που έχω κάνει ποτέ μου. Πάντα απολαμβάνω αυτές τις συνθήκες και πάντα πηγαίνουμε καλά».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X