Περίμενε περισσότερα απ' τους μπακ ο Δέλλας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petavrakis petaurakis dimgiokas argyriouΑπό την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Tραϊανός Δέλλας δουλεύει πολύ στον τομέα της τακτικής και συνεχώς λέει στους παίκτες του ότι θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο και στην αμυντική λειτουργία. Από τους πλάγιους μπακ ζητάει να ανεβαίνουν “ψηλά” στην αντίπαλη περιοχή και να περνάει η μπάλα απ’ τα πόδια τους, πάντα σε άμεση συνεργασία με τους εξτρέμ, οι οποίοι θα κάνουν ανάλογα την κίνησή τους. Χθες στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Περαμαϊκό, τόσο ο Πεταυράκης, όσο και ο Αργυρίου (ο οποίος αγωνίστηκε από το 5ο λεπτό ώς το φινάλε του ημιχρόνου) ανάγκασαν αρκετές φορές τον Δέλλα να τους βάλει τις φωνές για τις κινήσεις τους.

Ο Πεταυράκης έπαιζε συνεχώς κοντά στην πλάγια γραμμή, ενώ είχε οδηγία να κλείνει προς τον άξονα, να ζητάει μπάλα και να συμμετέχει περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιύ. Αρκετές φορές δεν το έκανε, αναγκάζοντας τόσο τον Δέλλα, όσο και τον Μπορμπόκη να του επιστούν την προσοχή. Απ’ τη δεξιά πλευρά ο Αργυρίου …ξεχνούσε να “ανεβαίνει” μετά τη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στο δεξί άκρο, όταν η Ένωση έκανε επίθεση απ’ την πλευρά του. Ο τραυματισμός του στον οπίσθιο μηριαίο δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί και στο β’ ημίχρονο, ενώ αντίθετα ο Πεταυράκης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X