Τι σήμαινε το κατηγορηματικό «η διαφορά θα μεγαλώνει», που είπε ο Δέλλας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΠολλές δηλώσεις ο Τραϊανός Δέλλας δεν έκανε μετά το χθεσινό ματς με τον Περαμαϊκό. Η αλήθεια είναι μάλιστα, πως μίλησε λιγότερο από κάθε άλλη φορά. Όμως κι οι δηλώσεις του ήταν πολύ διαφορετικές από κάθε άλλη φορά. Από το «κοιτάμε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι», ο Δέλλας πήγε στο κατηγορηματικό «η διαφορά (σ.σ. με τους αντιπάλους μας) θα μεγαλώνει». Προφανώς και η αιτία της διαφοροποίησης δεν βρίσκεται στην εύκολη νίκη επί του Περαμαϊκού. Ή τουλάχιστον όχι μόνο εκεί.

Όπως φαίνεται πλέον, ο Δέλλας διαπιστώνει πως η ομάδα του έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα και την ταυτότητα της. Φάνηκε ακόμα και με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ζούγκλα της προηγούμενης Κυριακής στο Αιγάλεω, αλλά και με την πειστική εικόνα του απόλυτου αφεντικού στο χθεσινό ματς. Μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις, αλλά και την παρουσία στο γήπεδο, ο Δέλλας αισθάνεται πλέον πιο σίγουρος για όσα μπορεί να πετύχει η ομάδα και οι παίκτες του. Και γι αυτό και ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά την διαφορά που θα μεγαλώνει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X