Στην Ιταλία για την Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος

«Κοντά στην Μπολόνια ο Χατζηδιάκος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μετέβη στη Σαρδηνία με σκοπό να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Κάλιαρι. Θα ενταχθεί στην ιταλική ομάδα μετά τη ρεβάνς της ΑΖ με την Μπραν.
Τη φανέλα της Κάλιαρι προβάρει πλέον ο Παντελής Χατζηδιακός, καθώς ολοκληρώθηκε, επί της ουσίας η μετακίνησή του στην ομάδα της Serie A και απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση.

Το ύψος του deal που «έκλεισε» η ιταλική ομάδα με την Αλκμααρ για χάρη του υπολογίζεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους, ενώ ο 27χρονος μετέβη χθες (25/8) στη Σαρδηνία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πάντως ο διεθνής στόπερ θα ενταχθεί στους «ροσομπλού», όπως μεταδίδεται σχετικά, μετά τη ρεβάνς της ΑΖ με την Μπραν για τα play-offs του Conference League, καθώς θα βοηθήσει το νυν club του ώστε να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Το πρώτο ματς του ζευγαριού έληξε ισόπαλο 1-1 με εκείνον σκόρερ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X