«Ετοιμάζει πρόταση για Βλαχοδήμο η Νότιγχαμ Φόρεστ»

«Ετοιμάζει πρόταση για Βλαχοδήμο η Νότιγχαμ Φόρεστ»
Photo Credits: INTIME

Κρούση στην Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ετοιμάζεται να κάνει η Νότιγχαμ Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση στα… σκαριά για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται -σύμφωνα με την «O’ Jogo»- να κάνει προσφορά στην Μπενφίκα για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και αξιολογώντας τις λύσεις που έχει στη λίστα της, πλέον είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Οι σχέσεις του 29χρονου τερματοφύλακα με τον τεχνικό των «αετών», Ρότζερ Σμιντ, βρέθηκαν πρόσφατα σε οριακό σημείο, αλλά η παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο άνδρες λύθηκε. Οπότε, υπολογίζεται ξανά από τον Γερμανό τεχνικό, αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο πιθανόν να παραχωρηθεί σε κάποιον από τους «μνηστήρες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X