Μουρίνιο: «Μου υποσχέθηκαν μεταγραφή επιθετικού»

Μουρίνιο: «Μου υποσχέθηκαν μεταγραφή επιθετικού»
Photo Credits: INTIME

Για την υπόσχεση που έχει λάβει από την διοίκηση της Ρόμα για μεταγραφή επιθετικού, μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ οι φήμες για τον Λουκάκου οργιάζουν, ο Μουρίνιο έκανε το δικό του σχόλιο.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Υπάρχουν προπονητές και σύλλογοι που επιλέγουν τους παίκτες και εκείνοι που έρχονται είναι οι πρώτες επιλογές τους. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία υπάρχουν τέτοιου είδους σύλλογοι, αλλά εμείς είμαστε σε μία άλλη κατάσταση.

Αυτός που μου προτάθηκε από τον διευθυντή της ομάδας ήταν ο Αζμούν, όχι ως  «ο δικός μου» επιθετικός αλλά ως ένας «από τους επιθετικούς μου».

Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει. Δεν τα πήγε καλά στην Λεβερκούζεν και για αυτό μπορέσαμε να τον πάρουμε δανεικό, διαφορετικά θα παρέμενε εκεί. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει.

Ο Πίντο μού είπε ότι θα έρθει και άλλος επιθετικός. Είμαι ήρεμος και περιμένω, είναι πιο σημαντικό το ματς που έχουμε να δώσουμε το Σάββατο, παρά οι μεταγραφές.

Θα έρθει λοιπόν ακόμη ένας επιθετικός και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εάν ο άλλος φορ είναι ποιοτικός, τότε με τους Μπελότι, Αζμούν και αυτόν τον υποθετικό τρίτο στράικερ, μιλάμε για καλές λύσεις μπροστά.

Ποιόν μου υποσχέθηκε ο Πίντο; Κανένα όνομα, όμως μου είπαν ότι η διοίκηση θα δουλέψει σκληρά για ακόμη έναν επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε σήμερα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X