Η φάση που προκάλεσε αντιδράσεις στο Αγρίνιο: Ο έλεγχος του VAR κράτησε πάνω από 5 λεπτά! (VIDEO)

Η φάση που προκάλεσε αντιδράσεις στο Αγρίνιο: Ο έλεγχος του VAR κράτησε πάνω από 5 λεπτά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της σεζόν κλήθηκε να διαχειριστεί ο VAR της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό, υπήρξαν δύο φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες που προκάλεσαν την πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα.

Αρχικά ο Παναιτωλικός «άγγιξε» το γκολ όταν μετά από σέντρα του Ντίας ο Καρέλης έπιασε την προβολή ο Κλέιμαν απέκρουσε η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και πάνω στη γραμμή ο Τσαούσης έδιωξε την μπάλα.

Την ώρα που οι παίκτες και οι οπαδοί του Παναιτωλικού διαμαρτύρονταν για την φάση, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα βγήκαν στην κόντρα, ο Σόρια έκανε ωραίο γέμισμα από δεξιά, με τον Γκάρο να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει.

Αμέσως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κατοίκος, ζήτησε έλεγχο από τον VAR για τις δύο φάσεις, με τον AVAR, Ανδρέα Γκάμαρη να ελέγχει διεξοδικά για πάνω από πέντε λεπτά. Τελικά το γκολ του Γκάρο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ θεωρήθηκε ότι η μπάλα στην πρώτη περίπτωση δεν έχει περάσει τη γραμμή, προκαλώντας την δυσαρέσκεια των οπαδών του Παναιτωλικού.

Δείτε τη φάση:


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X