Ντεσάμπ: «Όλοι κερδισμένοι με την εξέλιξη της υπόθεσης Μπαπέ»

Ντεσάμπ: «Όλοι κερδισμένοι με την εξέλιξη της υπόθεσης Μπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Ντεσάμπ παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» λίγες μέρες πριν τις επόμενες υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας (βρίσκεται στον ίδιο προκριματικό όμιλο για το Euro 2024 με την εθνική μας), κυνηγώντας την πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής εστίασε στον διορισμό του Τιερί Ανρί ως προπονητή της ομάδας κάτω των 21 ετών της Γαλλίας:

«Ο Τιερί είναι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκε. Είχε κίνητρο, είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι κάποιος με τον οποίο είχα πάντα καλά σχέση, υπάρχει πολύς σεβασμός. Ακόμα κι αν δεν ανήκω στον στενό κύκλο των φίλων του. Έχει όλες τις ικανότητες για να τα πάει καλά. Γιατί δέχτηκε; Είναι όπως όταν ρωτάς τον εαυτό σου αν ένας παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή υπογράφοντας σε αυτόν ή σε αυτόν τον σύλλογο. Θα ξέρουμε μόνο στο μέλλον, ο Τιερί θα κριθεί με τα αποτελέσματά του: πρόκριση για τον επόμενο ευρωπαϊκό, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Τιερί είναι ο Τιερί. Έχει μια αύρα που έχτισε χάρη στην καριέρα του Έχει επίσης διάφορες εμπειρίες στον πάγκο. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάνε καλά τα πράγματα», τόνισε ο Ντεσάμπ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο…σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ.

«Η κατάσταση ήταν περίπλοκη, τώρα έχει ομαλοποιηθεί και είναι πολύ καλύτερα έτσι. Σε αυτήν την περίπτωση όλοι κερδίζουν. Μίλησα μαζί του, προφανώς έχει πολύ θετικά συναισθήματα για τη Γαλλία, αλλά και για τον σύλλογο και για τον εαυτό του. Είναι κάθε άλλο παρά εγωιστικό, υπήρχε συλλογικός προβληματισμός. Αν δεν έπαιζε μέχρι το διάλειμμα, θα ερχόταν μαζί μας ούτως ή άλλως, αυτό είναι σίγουρο. Θα είχαμε καταφέρει να βρούμε μια λύση», είπε ενώ μίλησε και για τους Γάλλους διεθνείς που επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Σαουδική Αραβία:

«Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Για παράδειγμα, ο Ν’ Γκολό Καντέ παραμένει επιλέξιμος, αλλά προφανώς πρέπει να παίζει τακτικά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X