«Το μοναστήρι σώθηκε από την Οriginal 21»: Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος για τη φωτιά στη Μονή Αγίας Παρασκευής Μενιδίου (ΦΩΤΟ)

«Το μοναστήρι σώθηκε από την Οriginal 21»: Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος για τη φωτιά στη Μονή Αγίας Παρασκευής Μενιδίου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο φωτορεπόρτερ ανέφερε ότι η Original 21 έσωσε τη Μονή Αγίας Παρασκευής Μενιδίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φωτιά που ξέσπασε πριν από δυο ημέρες έκαψε πολλά σπίτια στην Αγία Παρασκευή στο Μενίδι. Οι εικόνες από το σημείο και οι στιγμές από τις προσπάθειες των ανθρώπων, των εθελοντών και των πυροσβεστών να σώσουν τις περιουσίες και τα ζώα, είναι συγκλονιστικές.

Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος έκανε μια ανάρτηση, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με φωτογραφίες από τις προσπάθειες πυροσβεστών και εθελοντών να σβήσουν τις φλόγες και αναφέρει πως συμμετείχαν και άτομα από την Original 21.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του για την Μονή Αγίας Παρασκευής Μενιδίου: «Φωτιά στο Μενίδι-Αγία Παρασκευή. Το μοναστήρι σώθηκε από την Original 21».

Η ανάρτησή του

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X