ΑΕΚ: 1.555 θέσεις δικαιούται η Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΑΕΚ: 1.555 θέσεις δικαιούται η Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τρίτη στην Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο ματς την Τρίτη για την ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ με τους Βέλγους να έρχονται στην Αθήνα μαζί με τον κόσμο τους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Αμβέρσα εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο της αναφέροντας πως υπάρχουν προς διάθεση από την Ενωση 1.555 θέσεις για την θύρα των φιλοξενούμενων, όμως δεν είναι γνωστή ακόμα η τιμή που θα διατεθούν. «Περιμένουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες από την ΑΕΚ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι Βέλγοι δεν προτίθενται να ζητήσουν τόσα πολλά εισιτήρια για το παιχνίδι στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως για την ώρα οι Βέλγοι έχουν ζητήσει λιγότερα από 100.

H ανακοίνωση της Αντβέρπ για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεαι

Η ανακοίνωση της Αντβέρπ αναφέρει: «Μετά από μια φανταστική βραδιά ποδοσφαίρου στο Bosuil, οι Κόκκινοι μας θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα με ένα μια μικρή ενίσχυση. Στην Αθήνα, την Τετάρτη 30/08 – 9 μ.μ. (CET), η RAFC θα διεκδικήσει μια θέση στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

Ως σύλλογος δεν έχουμε προς το παρόν όλες τις πληροφορίες στη διάθεσή μας και περιμένουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες από την αντίπαλο ΑΕΚ πριν ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων. Προσπαθούμε όμως να σας δώσουμε τα πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή την ανακοίνωση.

Η RAFC διαθέτει 1.555 θέσεις στο εκτός έδρας τμήμα για αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι προς το παρόν άγνωστη, αλλά θα ακολουθήσει μόλις ο σύλλογος λάβει αυτές τις πληροφορίες.

Πώς μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο;

Οποιοσδήποτε διαθέτει λογαριασμό ONE, που δημιουργήθηκε πριν από την 01/06/2023, μπορεί να αγοράσει πιστοποιητικό εγγραφής μέσω του tickets.rafc.be. Αυτή η απόδειξη μπορεί αργότερα να ανταλλαχθεί με ένα εισιτήριο αγώνα. Το πιστοποιητικό εγγραφής δεν παρέχει άμεση πρόσβαση στο γήπεδο!

Θα ακολουθήσουν πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το πώς και πού μπορείτε να προμηθευτείτε αυτά τα εισιτήρια του αγώνα. Σημαντικό: για να αγοράσετε πιστοποιητικό εγγραφής, πρέπει να δώσετε τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν και γι’ αυτό.

Πότε μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο;

Η RAFC εξακολουθεί να περιμένει περαιτέρω πληροφορίες από την αντίπαλο ΑΕΚ πριν ξεκινήσει πραγματικά η διάθεση των εισιτηρίων. Ο σύλλογος θα επικοινωνήσει ξανά μόλις ξεκαθαρίσει πότε θα οργανωθεί η πώληση των εισιτηρίων.

Μόνο σε λογαριασμούς ONE που δημιουργήθηκαν πριν την 01/06/2023 μπορούν να διατεθούν εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X