Τρόμαξε ο Ντόντσιτς στην Ιαπωνία λόγω συναγερμού από εκτόξευση πυραύλου!

Τρόμαξε ο Ντόντσιτς στην Ιαπωνία λόγω συναγερμού από εκτόξευση πυραύλου!
Photo Credits: INTIME

Ένα πρωτόγνωρο συμβάν βίωσε ο Λούκα Ντόντσιτς με την αποστολή της εθνικής Σλοβενίας στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, όπου θα γίνουν τα παιχνίδια του ομίλου τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο τζάμπολ και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις, τονίζοντας: «Όλα είναι υπέροχα, εκτός από το ότι δεν κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ λόγω του συναγερμού. Ήταν κάτι τρελό. Μόλις είδα τον πύραυλο κάπως φοβήθηκα».

Τι ακριβώς έγινε και θορυβήθηκαν οι Σλοβένοι αλλά και οι αποστολές άλλων ομάδων που βρίσκονται στην Οκινάουα; Άπαντες ξύπνησαν στις 4 τα ξημερώματα με συναγερμό έκτακτης ανάγκης εκκένωσης που προκλήθηκε μετά από εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα!

Το συγκεκριμένο συμβάν ώθησε αμέσως τους κατοίκους της Οκινάουα, του νοτιότερου νομού, να αναζητήσουν καταφύγιο, όμως περίπου 20 λεπτά αργότερα, η ιαπωνική κυβέρνηση ήρε την προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης , ενημερώνοντας πως ο πύραυλος είχε περάσει την περιοχή.

Παράλληλα ο Ντόντσιτς σχολίασε για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Έντι Ταβάρες (Πράσινο Ακρωτήρι), τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον όμιλο λέγοντας πως « έχει βελτιωθεί τόσο πολύ και νομίζω πως είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στην EuroLeague».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X