Δεν κατάφερε το... θαύμα η Ελλάδα και αποχαιρέτισε το ευρωπαϊκό

Δεν κατάφερε το... θαύμα η Ελλάδα και αποχαιρέτισε το ευρωπαϊκό

Την ήττα από την Τουρκία γνώρισε η Εθνική Ελλάδας με 3-0 σετ, αποχαιρετώντας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και είδε στα μάτια την Τουρκία στα δύο από τα τρία σετ του αγώνα, η εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (24-26, 16-25, 26-28), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με αυτή την ήττα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Στο πρώτο σετ, αρχικά, οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς πολλά ρίσκα με αποτέλεσμα το σκορ να είναι κοντά. Η Τουρκία ήταν αυτή που πραγματοποίησε το πρώτο σετ, αποκτώντας τέσσερις πόντους προβάδισμα (11-15). Έως την τελική ευθεία η Τουρκία βρέθηκε στο +2 με την Ελλάδα να ισοφαρίζει σε 23-23. Η Τουρκία βρέθηκε δύο φορές σε set ball και την δεύτερη φορά κατάφερε και κατακτησε το σετ με 24-26.

Το δεύτερο σετ διέφερε με το πρώτο. Η Τουρκία πέταγε φλόγες από τη θέση του σερβίς και έβαλε δύσκολα στην «γαλανόλευκη». Χαρακτηριστικό παράδειγμα το +11 της Τουρκίας τέσσερις πόντους πριν το τέλος του σετ (11-22). Η πρωτοπόρος του τρίτου ομίλου διπλασίασε τα σετ της με 16-25.

Οι παίκτριες του Γιουνούς Οτσάλ στη συνέχεια προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση. Ξεκίνησαν με το +2 (5-3), όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκαν πίσω με τρεις πόντους (8-11). Οι παίκτριες της Τουρκίας διαχειρίστηκαν την διαφορά τους, με την Ελλάδα να κάνει στην τελική ευθεία την ανατροπή (20-19). Το σκορ πήγε πόντο – πόντο με την Ελλάδα να φτάνει δύο φορές σε set ball, με την Τουρκία να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές. Με το σκορ στο 26-26, η Τουρκία έκανε το 2-0 σερί κάνοντας το 3-0 σετ.

Τα σετ: 24-26, 16-25, 26-28

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X