Οι Βέλγοι... ψάρωσαν με την πίστη των ελληνικών ΜΜΕ στην πρόκριση της ΑΕΚ!

Οι Βέλγοι... ψάρωσαν με την πίστη των ελληνικών ΜΜΕ στην πρόκριση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τα βέλγικα ΜΜΕ γράφουν με ειρωνικό τόνο για τη σιγουριά των Ελλήνων συναδέλφων τους ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί την άλλη Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε την Τρίτη (22/8) από την Αντβέρπ στο Βέλγιο, δείχνοντας φανερά σημάδια κόπωσης, με την UEFA να αφήνει στη… μοίρα της την Ένωση, οδηγώντας την να παίξει τρία ματς μέσα σε επτά ημέρες.

Μετά την υπερπροσπάθεια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την πρόκριση στο… 100′, με έναν τρόπο μαγικό, που θα μνημονεύουμε για χρόνια, αφιερωμένη στον Μιχάλη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ηττήθηκε με 1-0 στην Αμβέρσα. Ο «δικέφαλος»… έπνιξε στο μισό γήπεδο την Αντβέρπ, σαν τη γάτα με το ποντίκι, μετά την αποβολή των Βέλγων όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της δώσει την ισοπαλία και θα φέρει το ματς σε ισορροπία.

Τα βέλγικα ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα hln.be αναφέρουν ότι οι Έλληνες έχουν περίσσεια σιγουριά πως θα προκριθεί η ΑΕΚ την άλλη Τετάρτη (30/8, 22:00) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Στην pole position για να φτάσει στη φάση των ομίλων του Champions League η Αντβέρπ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα δεν έχει πληγεί στο ελάχιστο. Τα τοπικά ΜΜΕ είναι βέβαια μάλιστα ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί εύκολα την επόμενη εβδομάδα – και δεν αγαπούν πολύ την Αντβέρπ. “Έμοιαζαν με χαμηλού επιπέδου ομάδα Super League αντί για πρωταθλητές Βελγίου”.»

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X