Ντέμης: «Δεν είναι εύκολη η πρόκριση, η ΑΕΚ όμως μπορεί να περάσει» (VIDEO)

Ντέμης: «Δεν είναι εύκολη η πρόκριση, η ΑΕΚ όμως μπορεί να περάσει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την πίστη ότι η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας ωστόσο ότι ο στόχος είναι δύσκολος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ και την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο, για τα play off του Champions League, εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης ανέλυσε το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», τόνισε πως η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και θα μπορούσε να είχε επιστρέψει τουλάχιστον με την ισοπαλία στις αποσκευές της.

«Δεν μου έβγαλε εικόνα ότι αγχώθηκε (μετά την αποβολή της Αντβέρπ). Έβγαλε καλύτερη εικόνα από τα δύο προηγούμενα ματς. Μπήκε μέσα να κάνει το δικό της παιχνίδι, κάτι που δεν έκανε με την Ντιναμό. Χθες μπήκε από την αρχή δυνατά, να κάνει το δικό της παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μία απίστευτα οργανωμένη άμυνα», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης.

«Η ΑΕΚ κατάφερε να τη σπάσει. Και από τα δεξιά προσπάθησε να περάσει μπαλιές, δημιούργησε και κάποιες φάσεις. Είχε μία αδυναμία ή ατυχία στην τελική πάσα. Παίζει ο αντίπαλος και η Αντβέρπ είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνά της. Ο Αλμέιδα έκανε τα πάντα, ό,τι μπορούσε», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Συμφωνώ ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του (ο Αλμέιδα). Χθες δεν είχα καμία απορία για τις επιλογές του. Ξεκίνησε με ένα αμυντικό χαφ, βάζοντας τον Πινέδα δίπλα, έχοντας ως στόχο η ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και το είδα. Η ΑΕΚ δικαιούται μία ισοπαλία. Δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση, αλλά η ΑΕΚ μας έδειξε ότι μπορεί».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X