Έτοιμη να ρίξει «βόμβα» με τον Άλαν Τζαγκόεφ η Λαμία

Έτοιμη να ρίξει «βόμβα» με τον Άλαν Τζαγκόεφ η Λαμία
Photo Credits: INTIME

Ο Άλαν Τζαγκόεφ μίλησε για το μέλλον του, λέγοντας πως δεν αποκλείεται να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Τόσιτς και να αγωνιστεί στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μίλησε για το μέλλον του και έριξε τη «βόμβα» ο Άλαν Τζαγκόεφ! Ο 33χρονος, πλέον, Ρώσος διεθνής έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν και ανέφερε πως είναι πιθανό να φορέσει αυτή της Λαμίας.

Αρχικά, τόνισε πως δεν αποκλείεται να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Τόσιτς, ενώ σε ερώτηση για το αν κάνει πλάκα, καθώς τη στιγμή που προέβη στην εν λόγω δήλωση γελούσε, πρόσθεσε: «Είναι πρώιμο να πούμε το οτιδήποτε, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Παίζει (σ.σ. ο Τόσιτς) στην Ελλάδα».

Φυσικά, πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κατακτήσει δέκα τίτλους στην καριέρα του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος και της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, τόσο σε Euro όσο και σε Μουντιάλ στο παρελθόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X