Ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει Σουρλή και στο βάθος Ράμα

Ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει Σουρλή και στο βάθος Ράμα
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε τον Βασίλη Σουρλή και ετοιμάζεται να πάρει και Ισπανό κεντρικό χαφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή. Οι Αρκάδες απέκτησαν τον Βασίλη Σουρλή από τον Ολυμπιακό, με συμβόλαιο έως το 2026, αλλά κινούνται και για τον Ούγκο Ράμα της Οβιέδο.

Ο 26χρονος χαφ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός και ως επιτελικός μέσος, φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στον Αστέρα, όπως γράφουν στην Ισπανία. Η ομάδα της Τρίπολης φαίνεται διατεθειμένη να τον αποκτήσουν, δίνοντας 500.000 ευρώ στην Οβιέδο, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ενώ θα διπλασιάσει τις αποδοχές του.

Ο Ούγκο Ράμα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τις ακαδημίες της Λα Κορούνια, έπαιξε στην Σερσέδα και στη συνέχεια πέρασε από Λούγκο και Μιραντές. Από τον Ιανουάριο του 2022 αγωνίζεται στη Ρεάλ Οβιέδο, με τη φανέλα της οποίας έχει γράψει 48 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι επαφές του Αστέρα με την Οβιέδο και τον Ράμα βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Αν αποκτηθεί ο Ισπανός χαφ, τότε απομένει μια ακόμα κίνηση για τον Αστέρα, που αναζητά κι έναν αμυντικό χαφ για να συμπληρώσει το ρόστερ του.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X