Ολυμπιακός: Η μπάλα στα πόδια των Σαουδαράβων για την υπόθεση Φορτούνη

Ολυμπιακός: Η μπάλα στα πόδια των Σαουδαράβων για την υπόθεση Φορτούνη
Photo Credits: INTIME

Το θέμα του Κώστα Φορτούνη "καίει" για τον Ολυμπιακό. Η Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη κορτάρει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, χωρίς όμως να έχει καταθέσει πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα “καυτά” ζητήματα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου είναι αυτό του Κώστα Φορτούνη. Η Αλ Ουέχντα του Γιώργου Δώνη θέλει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και σύντομα πρόκειται να υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.

Αυτή την στιγμή η “μπάλα” βρίσκεται στα πόδια της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Ουέχντα ακόμη δεν έχει καταθέσει την προσφορά της στους ερυθρόλευκους. Μόλις η πρόταση φτάσει στα γραφεία των Πειραιωτών στην Αλεξάνδρας, τότε ανάλογα θα απαντήσει και ο Ολυμπιακός. Είτε δηλαδή θα δεχθεί, είτε θα κάνει κάποια αντιπρόταση, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο σύλλογος της Saudi Pro League προσφέρει στον Φορτούνη 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 2+1 χρόνια. Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο, που δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρτίνεθ υπολογίζει στον Φορτούνη

Για να προχωρήσει το ζήτημα θα πρέπει αρχικά να φτάσει στον Ολυμπιακό η πρόταση από την Αλ Γουέχντα. Έτσι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπολογίζει κανονικά τον Κώστα Φορτούνη.

Είναι ένας κομβικός ποδοσφαιριστής για τους ερυθρόλευκους. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και ήδη φέτος συνεισέφερε τα μέγιστα στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ποιότητά του και το πόσο πολύτιμος είναι φάνηκε ακόμη και στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, όταν πέρασε ως αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός πάντως, ό,τι και να συμβεί με την περίπτωση του Φορτούνη, φρόντισε να “οχυρωθεί” στη μεσοεπιθετική γραμμή με την απόκτηση του Γκουστάβο ΣκάρπαΟ Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί στο “10”, αλλά και στις πτέρυγες, όταν χρειαστεί. Διαθέτει δηλαδή στοιχεία, κοινά με αυτά του 30χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Πλέον, απομένει κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Να θυμίσουμε πως ο Φορτούνης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάτι που σημαίνει πως εάν δεν πάρει μεταγραφή, είτε θα πρέπει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είτε από τον Δεκέμβριο και έπειτα θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X