Νικς: Μήνυσαν πρώην υπάλληλο τους και τους Ράπτορς για υποκλοπή πληροφοριών

Νικς: Μήνυσαν πρώην υπάλληλο τους και τους Ράπτορς για υποκλοπή πληροφοριών
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέθεσε μήνυση τόσο κατά των Ράπτορς, όσο και σε πρώην υπάλληλο της, για παράνομη υποκλοπή πληροφοριών, με αποδέκτες τους Καναδούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο ΝΒΑ, με πρωταγωνιστές τους Νικς και τους Ράπτορς. Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το ESPN, η ομάδα της Νέας Υόρκης κατηγορούν τον πρώην υπάλληλο τους, Άικ Αζόταμ, ο οποίος εργαζόταν σε εκείνους από το 2020 έως το 2023, πως διέρρευσε εκατοντάδες απόρρητους φακέλους προς τους Καναδούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην -πλέον- υπάλληλος των Νικς, κατηγορείται πως έστειλε φακέλους, οι οποίοι περιείχαν -μεταξύ άλλων- πληροφορίες που αφορούσαν στον τρόπο λειτουργείας των Νεοϋορκέζων, αλλά και ένα playbook τακτικής της σεζόν 2022-23.

Ο Αζόταμ αρχικά κατείχε τον ρόλο του ασίσταντ και στη συνέχεια έλαβε το πόστο του διευθυντή στο τμήμα scouting video των Νικς. Μετά από αυτές τις κατηγορίες, η ομάδα της Νέας Υόρκης θεωρεί πως καταπατήθηκαν οι όροι εργασιακής σχέσης, ενώ απ’ όλη αυτή την ιστορία, επωφελήθηκαν οι Ράπτορς.

Σε μέρος της μήνυσης, αναγράφεται πως: «Χρησιμοποίησαν τη θέση του Αζόταμ για να αποσπάσουν πολύτιμες πληροφορίες που τους βοήθησαν να οργανώσουν το πλάνο τους και επίσης να δομήσουν τα θεμέλια της νέας τους ομάδας προπονητών υπό τον Ντάρκο Ραΐκοβιτς».

Η αποκάλυψη του σκανδάλου έγινε μετά από έρευνες που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2023, όταν ο Αζόταμ ενημέρωσε τους Νικς πως τον είχαν προσεγγίσει οι Ράπτορς, προσφέροντας του θέση, την οποία σκεφτόταν να αποδεχτεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές των Νεοϋορκέζων, ο Αζοτάμ ξεκίνησε να προωθεί πληροφορίες της ομάδας από το email των Νικς, προς το προσωπικό του λογαριασμό στο Gmail και στη συνέχεια ο τελικός αποδέκτης ήταν οι Ράπτορς.

Όπως λέγεται, ο Αζοτάμ έστειλε 3.358 φακέλους στους Καναδούς, οι οποίοι τους διάβασαν πάνω από 2.000 φορές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X