H AEK με φόρα στην Αμβέρσα για να βάλει βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Champions League! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

H AEK με φόρα στην Αμβέρσα για να βάλει βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Champions League! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε κοντράρεται εκτός έδρας με την Αντβέρπ και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να πάει πιο κοντά στα... αστέρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκριση της ΑΕΚ για τους ομίλους του Champions League περνάει πρώτα από την Αμβέρσα!

Η Ένωση φιλοξενείται σήμερα (22:00, Cosmote Sport 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, LIVE μετάδοση από το AEK game) από την Αντβέρπ στην Αμβέρσα για το πρώτο ματς των play off του Champions League θέλοντας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για το δεύτερο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» την επόμενη Τετάρτη (30/08, 22:00).

Η αποστολή του Δικεφάλου δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς μόλις τρεις μέρες μετά την ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο εύκολο δεν τον χαρακτηρίζει κάποιος.

Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ είναι ένα δυνατό και δεμένο σύνολο που παρότι η ΑΕΚ τους κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, τώρα μιλάμε για ξεκάθαρα ένα άλλο παιχνίδι. Ο Αλμέιδα το γνωρίζει καλά και με όπλο την ομοιογένεια και την εξαιρετική φυσική κατάσταση της ομάδας του θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

To σχέδιο της ΑΕΚ

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στη λίστα δηλώθηκε και ο Πόνσε (εκτός ο Φαν Φέερτ), ο οποίος ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Πάολο Φερνάντες.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αλμέιδα, αυτή δεν αναμένεται να έχει τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον Αργεντινό όμως να σκέφτεται να προβεί σε 2-3 αλλαγές.

Ο Στάνκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από το τέρμα και στην άμυνα ο Σιντιμπέ ή ο Ρότα στα δεξιά και Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί ή Μοχαμάντι στην άμυνα.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Σιμάνσκι, Γιόνσον ενώ παίζει και η περίπτωση του Πινέδα στον άξονα, ο Ελίασον ή ο Άμραμπατ θα κινείται δεξιά, ο Γκατσίνοβιτς ή τον Πινέδα αριστερά και μπροστά θα είναι ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Πόνσε, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Πισάρο.

 

Το πλάνο της Αντβέρπ

Οι πρωταθλητές Βελγίου δεν ανακοίνωσαν αποστολή, με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γκαστόν Άβιλα, ο οποίος πετάει σήμερα για Ολλανδία για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον Άγιαξ. Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να αποφασίσει για την ενδεκάδα την τελευταία στιγμή.

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ δεν συνηθίζει να κάνει αρκετές αλλαγές ανάμεσα στα ματς της Αντβέρπ, καθώς πιστεύει πολύ στο «δέσιμο» της ομάδας του.

Ο διαιτητής του Αντβέρπ – ΑΕΚ

Το ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ θα διευθύνει ο Γάλλος, Φρανσουά Λετεσιέ. Ο Λετεσιέ έχει διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (3-1) των περασμένο Απρίλιο. Πριν λίγες μέρες, επίσης, σφύριξε τον τελικό του Super Cup Ευρώπης ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X