Ο τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων για τον αγώνα Αντβέρπ – ΑΕΚ

Ο τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων για τον αγώνα Αντβέρπ – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προέβη σε ενημέρωση του κόσμου αναφορικά με τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο για την παραλαβή των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με την Αντβέρπ!

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η διαδικασία προαγοράς εισιτηρίων για τον αγώνα με την Αντβέρπ στο Βέλγιο ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίου για το εν λόγω παιχνίδι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που προαγόρασαν το εισιτήριό τους μέσα από το aekfc.gr έχουν ήδη λάβει στο e-mail τους το αντίστοιχο voucher. Για την μετάβασή τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στις 17.30 (τοπική ώρα) στο Park Spoor Oost (Buurtspoorweglei 3, 2140 Borgerhout), το οποίο θα αποτελέσει το σημείο συγκέντρωσης των φιλάθλων μας.

Εκεί, με την επίδειξη του voucher και της ταυτότητάς τους (ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου που δήλωσαν κατά την αγορά), θα παραλάβουν το εισιτήριο του αγώνα και θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία για την οργανωμένη μετακίνησή τους στο γήπεδο, συνοδεία Αστυνομίας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα πραγματοποιηθεί και η αποχώρησή τους, έπειτα από τη λήξη του αγώνα.

Τονίζουμε ότι ο συγκεκριμένος είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος μετάβασης στο γήπεδο για τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς με απόφαση της βελγικής Αστυνομίας θα απαγορεύεται ακόμη και η προσέγγιση στην ευρύτερη περιοχή του σταδίου στους φίλους της ΑΕΚ, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έως τις 2.00 το πρωί της Τετάρτης. Ως εκ τούτου ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει να προσεγγίσει το γήπεδο με δικό του όχημα ή πεζός.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι μας που θα παρακολουθήσουν το ματς θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

* Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος σε όλους.

* Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος εντός του γηπέδου με τσάντες, χειραποσκευές και backpack.

* Απαγορεύεται ρητά η κατοχή / χρήση λέιζερ, καπνογόνων, κροτίδων και γενικώς όλων των απαγορευμένων για τους αθλητικούς χώρους αντικειμένων.

* Τα μπαρ και οι καντίνες του γηπέδου θα δέχονται πληρωμή μόνο μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Τέλος, θα πρέπει οι φίλαθλοι μας να γνωρίζουν ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα η βελγική Αστυνομία μας ενημέρωσε ότι έχει ζητήσει από την Αντβέρπ να εντοπίσει Έλληνες οπαδούς που έχουν τυχόν αγοράσει εισιτήρια όχι μέσω του aekfc.gr, αλλά μεμονωμένα σε άλλες θύρες και να προχωρήσει στην ακύρωση τους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X