Ντέμης για την πρόκριση της ΑΕΚ: «Δεν σταματάει η ομάδα του Αλμέιδα να το πιστεύει» (VIDEO)

Ντέμης για την πρόκριση της ΑΕΚ: «Δεν σταματάει η ομάδα του Αλμέιδα να το πιστεύει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για μυθική πρόκριση της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του σε νέο κανάλι ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την επική πρόκριση της ΑΕΚ!

Η εκπομπή της NOVA «MONDAY FC», με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο, ξεκίνησε να προβάλλεται πλέον και από το ACTION24 από το βράδυ της Δευτέρας (21/8), κάτι που θα συμβαίνει από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα στις 20:00.

Ο Ντέμης μιλώντας για την ΑΕΚ και τις δύο αναμετρήσεις με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ντέμης ανέφερε: «Είδα μία ΑΕΚ που πήγε να παίξει διαφορετικά. Δεν πήγε να επιβάλει το παιχνίδι της. Αυτό βγήκε στο γήπεδο. Έπαιξε λίγο παθητικά και η ΑΕΚ αυτή δεν μπορεί να παίξει παθητικά. Το είχαμε πει και πέρσι. Η ΑΕΚ αυτή πρέπει να παίξει το δικό της παιχνίδι και ό,τι βγει. Μπορεί να φάει 3 γκολ. Ας φάει 3 γκολ. Αλλά δεν μπορεί να παίξει και να περιμένει τον αντίπαλο.

Η ΑΕΚ πήγε εκεί και περίμενε τον αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο στο Ζάγκρεμπ ήταν πολύ κακό. Έναν ολόκληρο χρόνο δεν έχω δει την ΑΕΚ να παίζει έτσι. Στο δεύτερο ημίχρονο έχω την εντύπωση πως ο προπονητής τους είπε ‘πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας’. Το κατάλαβε δηλαδή. Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση κέρδισε.

Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολη η ρεβάνς. Έλεγα πως πρέπει να προσπαθήσει η ΑΕΚ για να χάσει. Γατί περίμενα ότι μάθαμε από το πρώτο ματς και θα πάμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Πάλι η ΑΕΚ πήγε να διαχειριστεί το σκορ. Μπορεί όχι από εντολή. Μπορεί ψυχολογικά αυτό το πράγμα να κυριαρχούσε στους ποδοσφαιριστές. Η Ντιναμό βρήκε αδυναμίες. Η ΑΕΚ όταν δεν παίζει το παιχνίδι της είναι αποδιοργανωμένη εντελώς.

Και όταν έπαιξε το παιχνίδι της -μπορεί να παίζει με ενθουσιασμό, μπορεί να μας φαίνεται ότι παίζει με ρίσκο, αλλά αυτό παίζει η ΑΕΚ και αυτό μας αρέσει- είδαμε την ΑΕΚ να γυρνάει το παιχνίδι. Μπορεί να έχει και λίγη τύχη αυτό το πράγμα, αλλά αυτό που έχει φτιάξει ο Αλμέιδα (σσ. είναι) ότι δεν σταματάει αυτή η ομάδα να το πιστεύει. Όταν δεν του πάνε κάποιοι καλοί παίκτες, θα βάλει κάποιους άλλους, γιατί έχει ποιότητα η ΑΕΚ και θα του βγει.

Μου έκανε εντύπωση που έβγαλε τον Τσούμπερ, γιατί πιστεύω ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και στα δύο ματς, κάτι ξέρει όμως παραπάνω από εμένα, αυτός είναι ο προπονητής, όχι εγώ. Καθάρισε το ένα ματς ο Αραούχο, το άλλο μπορεί να το καθάρισε άλλος. Αυτό το καθάρισε ο Αραούχο, ο οποίος είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα επέστρεψε με τέτοιο τραυματισμό. Ήταν ένα ματς που έσπαγε καρδιές. Ευτυχώς περάσαμε. Η ΑΕΚ, τουλάχιστον αν περάσει στους ομίλους, πρέπει να παίζει το δικό της παιχνίδι.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που παίζει με χαρά και παίζει μπροστά. Όταν δεν το κάνει αυτό, έχει προβλήματα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X