ΑΕΚ: Μεταγραφάρα στο χάντμπολ γυναικών - Ανακοινώθηκε η Τυνήσια πίβοτ Μετζρί

ΑΕΚ: Μεταγραφάρα στο χάντμπολ γυναικών - Ανακοινώθηκε η Τυνήσια πίβοτ Μετζρί
Photo Credits: INTIME

Δυνατή μεταγραφή για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ στο τμήμα γυναικείου χάντμπολ.

Συγκεκριμένα η Ένωση γνωστοποίησε την προσθήκη της 27χρονης Τυνήσιας πίβοτ Ραούα Μετζρί.  Αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και εξελίξιμες αθλήτριες της Τυνησίας. Τα τελευταία χρόνια διέπρεψε με τη φανέλα της Κλαμπ Αφρικέιν, κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Τυνησίας, ενώ παράλληλα κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα Αραβίας.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ραούα Μετζρί. Η διεθνής 27χρονη Τυνήσια πίβοτ υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Η Ραούα Μετζρί αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και εξελίξιμες αθλήτριες της Τυνησίας. Τα τελευταία χρόνια διέπρεψε με τη φανέλα της Κλαμπ Αφρικέιν, κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Τυνησίας, ενώ παράλληλα κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα Αραβίας.

Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Τυνησίας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ραούα Μετζρί δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία που μου δίνεται. Η ΑΕΚ έχει πλούσια ιστορία και μεγάλη φήμη σε όλο τον κόσμο σε όλα τα σπορ και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε ένα τόσο φημισμένο Σύλλογο. Έχω κάνει την… έρευνά μου για την ΑΕΚ. Γνωρίζω την πλούσια ιστορία της ΑΕΚ και τις αξίες που πρεσβεύει. Δεσμεύομαι να τα δώσω όλα για να αφήσω το στίγμα μου στην ΑΕΚ και να συνεισφέρω σε νέες επιτυχίες. Θέλω να τα δώσω όλα στο γήπεδο, να κατακτήσουμε νίκες και να φέρουμε τρόπαια στο Σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Θα δουλέψω σκληρά, θα υπερβώ τα όρια μου και μέσω της βοήθειας και από τις πιο έμπειρες αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, θα βελτιωθώ. Ευχαριστώ για τη μεγάλη ευκαιρία. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και να τα δώσω όλα για νέες επιτυχίες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X