Η ομοσπονδία της Κροατίας ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Βίντα: «Τι να κάνει; Να κάτσει να κλαίει;»

Η ομοσπονδία της Κροατίας ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Βίντα: «Τι να κάνει; Να κάτσει να κλαίει;»
Photo Credits: INTIME

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κροατίας, Στάνισλαβ Πάτσακ με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του έστειλε ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που κατηγόρησαν τον Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα στην Κροατία προέκυψε με τον Ντομαγκόι Βίντα και εκπρόσωποι της ομοσπονδίας έσπευσαν να το λύσουν!

Η ΑΕΚ χθες πήρε μια επική πρόκριση στα playoffs του Champions League επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Ένωση αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε στις καθυστερήσεις να κάνει το 2-2 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 90+2′ ο Αραούχο με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-2 και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε παράταση, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Λιβάι το εκτέλεσε, ο Λιβάκοβιτς το απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ντομαγκόι Βίντα με κεφαλιά έκανε το 2-2 και έστειλε την ομάδα του στα playoffs.

Το γκολ του Βίντα δεν άρεσε προφανώς στους Κροάτες. Οι οποίοι μάλιστα τον κατηγορούν πως πανηγύρισε ένα γκολ ενάντια της πρώην ομάδας του. Για όλο το θέμα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κροατίας (HNS) Τόμισλαβ Πάτσακ.

Πιο αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού της Ντιναμό, αλλά δεν καταλαβαίνω την εκδήλωση αυτής της απογοήτευσης στον Ντομαγκόι Βίντια; Τι είδους γιορτή;! Σε μια στιγμή που υποθέτω ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, ο τύπος επιβράδυνε, κατέβασε τα χέρια του για να δείξει ότι δεν πανηγύριζε… Ζήτησε συγγνώμη από τη Λίβάκοβιτς. Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι χρειαζόταν;», έγραψε ο Πάτσακ στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Instagram και πρόσθεσε:

«Να αρνηθείς τον Θεό που πάντα ευχαριστείς; Κάθε ιδιοφυΐα που έβρισε τον Βίντα ας συγκρίνει το χθεσινό γκολ και τον «γιορτή» με το γκολ και τη γιορτή κόντρα στη Λουντογκόρετς. Και μετά ζητά συγγνώμη από έναν ιδιοφυή τύπο, που έδωσε τόσα πολλά στην Κροατία (και πολλά στη Ντιναμό), που είναι ο καλύτερος καλός άνθρωπος που θα συναντήσεις στο ποδόσφαιρο, που είναι ατελείωτα θετικός, που βοηθά όποιον και όποτε και όπως μπορεί».

Η ανάρτηση:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomislav Pacak (@tomo_pacak)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X