Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Μπογέ!

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Μπογέ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα της Έλτσε αναφορικά με την υπόθεση του Λούκας Μπογέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούκας Μπογέ και ρώτησε την Έλτσε για την περίπτωσή του!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ. Ο 27χρονος Αργεντινός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και στην Ιβηρική χερσόνησο εκτιμούν ότι μπορεί να παραχωρηθεί με ένα ποσό γύρω στα 5.000.000 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μπογέ ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 10.000.000 ευρώ, αλλά μπαίνοντας ο παίκτης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάνει το έργο της Έλτσε δυσκολότερο αναφορικά με τις απαιτήσεις της, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Η ισπανική ομάδα απέκτησε τον Αργεντινό επιθετικό από την Τορίνο αντί 3.000.000 ευρώ πριν από δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία σεζόν ως δανεικός στην ΑΕΚ (2018-19) και έχει παίξει επίσης στις Νιούελς, Ρίβερ Πλέιτ, Θέλτα και Ρέντινγκ.

Ο Μπογέ, σύμφωνα με τον τύπο της Ισπανίας, βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Σεβίλλης και Βαλένθια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X