Η «συγγνώμη» του Βίντα στους συμπατριώτες του για το γκολ που πέτυχε (ΦΩΤΟ)

Η «συγγνώμη» του Βίντα στους συμπατριώτες του για το γκολ που πέτυχε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα χάρισε μία μυθική πρόκριση στην ΑΕΚ, όμως δεν το πανηγύρισε έξαλλα σεβόμενος τους πρώην συμπαίκτες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως από μηχανής θεός ο Βίντα, έστειλε την ΑΕΚ στα play off του Champions League!

Ο Κροάτης έμπειρος κεντρικός αμυντικός πήρε το ριμπάουντ από την αποτυχημένη προσπάθεια του Γκαρσία να κερδίσει τον Λιβάκοβιτς και σκόραρε. Ένα γκολ μάλιστα που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και έστειλε την ομάδα του Αλμέιδα στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Βίντα παρά την σπουδαιότητα του γκολ αλλά και το χρονικό σημείο στο οποίο το πέτυχε δεν πανηγύρισε. Και όχι μόνο δεν πανηγύρισε, σεβόμενος τους συμπατριώτες του αλλά και πρώην συμπαίκτες, αλλά ζήτησε «συγνώμη» με μία χαρακτηριστική κίνηση.

Ο Κροάτες έκανε μία χειρονομία προς τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει το σεβασμό του για το γκολ που πέτυχε. Ο Βίντα έχει περάσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για 1,5 χρόνο, από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013, κι έχει πανηγυρίσει τρία τρόπαια, ενώ υπήρξε και αρχηγός.

Δείτε τη στιγμή:

Η «συγγνώμη» του Βίντα στους συμπατριώτες του για το γκολ που πέτυχε (ΦΩΤΟ)

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X