Καραλής: «Η χαρά που πρόσφεραν ήταν βάλσαμο στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων - Με συγκλόνισε η συνάντηση με τη μητέρα του Μιχάλη»

Καραλής: «Η χαρά που πρόσφεραν ήταν βάλσαμο στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων - Με συγκλόνισε η συνάντηση με τη μητέρα του Μιχάλη»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή μετά την χθεσινή επική πρόκριση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για την επική πρόκριση της ΑΕΚ έκανε ο Γιάννης Καραλής!

Αναφέρθηκε στη βουβή γιορτή έξω από το γήπεδο της Ένωσης, τη μεγάλη ανατροπή, τη φοβερή ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και τη συνάντηση με την μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη η οποία τον συγκλόνισε.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

Την “πιο μουντή Παναγιά”,την Τρίτη στο Ζάγκρεμπ, διαδέχτηκε το “πιο ΒΟΥΒΟ” απόγευμα που έχω ζήσει έξω από το γήπεδο μας, πριν από αγώνα, τα τελευταία 50 χρόνια που με θυμάμαι να παρακολουθώ την ΑΕΚ. Ποτέ μια ήττα, ένας αποκλεισμός ή μια αγωνιστική συντριβή δεν σκόρπισαν ΤΟΣΗ ΘΛΙΨΗ…

Ακόμη και στα 20 χρόνια του γκρεμισμένου σπιτιού μας, η λάμψη της ελπίδας και της προσμονής υπήρχε.

Χθες όχι…

Γιατί οι “οχτροί” που “μπήκαν στο σπίτι” μας, αφαίρεσαν Ο,ΤΙ πολυτιμότερο: μια ΖΩΗ.

Ίσως γι αυτό, μετά τον βρυχηθμό του Στήβεν και την υψωμένη γροθιά -συμβολο πλεον- του Κώστα, ήταν η σειρά του Σέρχιο, του Ντομαγκοι και (ΠΑΝΤΑ) του Ματίας, να αποθεωθουν.

Γιατί η χαρά που πρόσφεραν ήταν βάλσαμο στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων…

Υ.γ Με συγκλόνισε η συνάντηση με την μανα στ’ αποδυτηρια. Κουράγιο στους γονείς, στα αδέρφια, στους συγγενείς και φίλους του Μιχάλη.

Υγ1 Μπράβο στον κόσμο μας (και κυρίως στην Original λόγω της μέρας) για το ΜΕΓΑΛΕΊΟ που ανέδειξε η συμπεριφορά του.

Υγ2 Ελπίζω ΟΛΟΙ να καταλάβαμε πόσο πολύ βοηθάει η παρουσία και φωνή μας, ΧΩΡΊΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ και κροτίδες. Σκεφτείτε μόνο να είχε “πάρει φωτιά” το γήπεδο στα 2ακυρωθεντα γκολ και βέβαια στο 1-2. Τελικά το ΠΑΘΟΣ κι ο ΡΥΘΜΟΣ αυτής της ομάδας, του ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΙΔΑ, κάθε άλλο παρά διακοπές από εμάς τους ίδιους χρειάζονται.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Αξέχαστη η βραδιά. ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ Ο ΜΑΙΚ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X