«Δικάζουν» στην Κροατία τον Μπίτσκαν: «Έγκλημα! Γιατί κοιμήθηκε και δεν έκανε αλλαγές»;

«Δικάζουν» στην Κροατία τον Μπίτσκαν: «Έγκλημα! Γιατί κοιμήθηκε και δεν έκανε αλλαγές»;
Photo Credits: INTIME

Σοκαρισμένοι είναι στην Κροατία με τον τρόπο που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκλείστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλες ευθύνες στη διαχείριση του παιχνιδιού από τον Ιγκόρ Μπίτσκαν καταλογίζουν στην Κροατία για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

Σοκαρισμένοι είναι στην Κροατία με τον τρόπο που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκλείστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από το Champions League. Μέχρι το 90+2’ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά η ΑΕΚ πέτυχε μια ανεπανάληπτη ανατροπή.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Ιγκόρ Μπίτσκαν, αν και γίνονται κάποιες αναφορές και στη διαιτησία. Οι Κροάτες δεν αμφισβητούν το πέναλτι, μιας και το χέρι του Λιούμπισιτς ήταν ξεκάθαρο, αλλά διαμαρτύρονται για την εκτέλεση του πέναλτι, θεωρώντας ότι ο Βίντα μπήκε πιο νωρίς στη μεγάλη περιοχή.

Αυτό όμως έγινε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο κροατικός Τύπος εκτιμά ότι θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί ο αποκλεισμός, εάν ο Μπίτσκαν έκανε αλλαγές, για να ροκανίσει τον χρόνο. Η Ντιναμό προχώρησε σε μόλις μια αλλαγή στο παιχνίδι, στο 86’, με την ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr να χαρακτηρίζει αυτό ως το μεγαλύτερο έγκλημα του προπονητή.

«Το μεγαλύτερο έγκλημα του Μπίτσκαν είναι ότι δεν προχώρησε σε αλλαγές. Γιατί κοιμήθηκε στο πιο σημαντικό σημείο; Θα μπορούσε να σπάσει τον ρυθμό της ΑΕΚ ακόμα δύο φορές σε αυτά τα καταραμένα τελευταία λεπτά, που η πίεση ήταν ασφυκτική».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X