Ποινή «χάδι» της UEFA στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την επιδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ποινή «χάδι» της UEFA στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την επιδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ τελικά δεν έμεινε ατιμώρητη για τη δολοφονική επίθεση των οπαδών της στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αν και… άργησε, η UEFA πήρε μέτρα απέναντι στους Κροάτες και τους τιμώρησε με αποκλεισμό των οπαδών τους από όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για τη φετινή σεζόν.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δικαιλόγησε την απόφασή της πάνω στα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και χαρακτήρισε τους οπαδούς – ταξιδιώτες της Ντινάμο ως «υψηλού κινδύνου», κρίνοντας τελικά θεμιτό να επιβάλλει στο κλαμπ το μίνιμουμ των ποινών.

Παράλληλα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε η UEFA ζητά από τον σύλλογο της Κροατίας ένα καλύτερο πλάνο για να εξαλείψει τα φαινόμενα βίας που σχετίζονται με το οπαδικό της κίνημα, ενώ ζήτησε κι εκθέσεις από το κλαμπ σε αυστηρό ύφος.

Κάπως έτσι και τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο η Ντινάμο δεν θα πρέπει να υπολογίζει στην υποστήριξη των οπαδών για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, την οποία θα συναντήσει στο Europa League μετά τον αποκλεισμό της από την ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X