Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ προκρίθηκε, η Ντίναμο πήρε περισσότερους πόντους για την Κροατία

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Ντίναμο Ζάγρεμπ και συνεχίζει στα playoffs του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει στα playoffs του Champions League μετά το 2-2 με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ όπου θα βρει απέναντι της την Άντβερπ και μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα πολλούς και πολύτιμους βαθμούς από το μπόνους πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Από την ισοπαλία στην “OPAP Arena” όμως κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ οι Κροάτες ήταν αυτοί που πήραν περισσότερους βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από την Ελλάδα από τους 200 βαθμούς στους 175.

Συγκεκριμένα με την ισοπαλία η ΑΕΚ πρόσφερε 100 βαθμούς στην Ελλάδα που πλέον έχει 22.325 βαθμούς αλλά την ίδια ώρα η Ντίναμο Ζάγκρεμπ έδωσε στην Κροατία 125 βαθμούς (σ.σ. η Κροατία έχει ξεκινήσει με τέσσερις ομάδες στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και η διαίρεση στους κερδισμένους πόντους 1000 στη νίκη, 500 στην ισοπαλία για κάθε χώρα γίνεται δια τέσσερα σε αντίθεση με την Ελλάδα που γίνεται δια πέντε).

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X