Ντέμης για τη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του: «Δεν ήθελα να υπογράψω, ήμουν απομονωμένος»

Ντέμης για τη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του: «Δεν ήθελα να υπογράψω, ήμουν απομονωμένος»
Photo Credits: INTIME

Για τη δυσκολότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στα social media.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίοδο πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ από την ΑΕΚ, χαρακτήρισε τη δυσκολότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναφέρθηκε στο καλοκαίρι του 1998 όπου ήταν μια ανάσα από τη βελγική ομάδα, αν και δεν ήθελε να υπογράψει εκεί, τονίζοντας ότι ήταν απομονωμένος και σκεφτόταν αν έπρεπε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» ή να αποχωρήσει.

«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν είχε τελειώσει σε όλα η μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ το 1998. Έμενε να βάλω εγώ την υπογραφή μου. Είχα πάει στο Βέλγιο για να υπογράψω και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να υπογράψω. Δεν με άφηναν να φύγω από εκεί. Εγώ τους είπα ότι θα γυρίσω και μετά θα υπογράψω, αλλά κάτι είχαν καταλάβει κι αυτοί και δεν με άφηναν να φύγω. Έφυγα τελικά με το ζόρι, χωρίς να υπογράψω.

Μετά ήμουν για μερικές ημέρες απομονωμένος και σκεφτόμουν τι να κάνω, να φύγω ή να μείνω στην ΑΕΚ. Μιλούσα με τον πατέρα μου, την αδερφή μου και όλοι μου έλεγαν αν φύγω. Μάλιστα, έβγαζαν και λίγο εκνευρισμό διότι εγώ δεν ήθελα να φύγω. Αυτό θυμάμαι ως κάτι δύσκολο στην καριέρα μου. Δεν είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Στεναχώριες υπάρχουν, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Οι χαρές μου ήταν πολύ περισσότερες, οπότε θυμάμαι εκεί να δυσκολεύτηκα λίγο», ήταν τα λόγια του Ντέμη Νικολαΐδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X