Η Νάπολι «νίκησε» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα: Δικός της ο Γκάμπρι Βέιγκα!

Η Νάπολι «νίκησε» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα: Δικός της ο Γκάμπρι Βέιγκα!
Photo Credits: INTIME

Νικήτρια στην κούρσα της διεκδίκησης του Γκάμπρι Βέιγκα βγαίνει η Νάπολι, αφού ο νεαρός ταξιδεύει στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος μπήκε στο σίριαλ της επόμενης ομάδας του Γκάμπρι Βέιγκα!

Όπως αναφέρει το Relevo, ο νεαρός Ισπανός χαφ της Θέλτα, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται ότι οδεύει προς Ιταλία για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Νάπολι!

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις για τον 21χρονο υπερταλαντούχο ποδοσφαιριστή, βρίσκονται στο τελικό στάδιο, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανική ιστοσελίδας, ο Βέιγκα θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο τις επόμενες ώρες προκειμένου να γίνει παίκτης των «παρτενοπέι».

Η μετακίνηση του από τη Θέλτα στη Νάπολι, κοστολογείται στα 38 εκατ. ευρώ ποσό το οποίο αποτελεί ρεκόρ στις πωλήσεις για την ομάδα του Βίγκο, ενώ η Νάπολι του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X