Αυτός ήταν, αυτός είναι κι αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός

Αυτός ήταν, αυτός είναι κι αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός

Ο Insider θυμίζει μια ιστορία για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Βαγιαννίδη, κάνει συγκρίσεις με τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ολυμπιακό και έχει μια απορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βλέπετε τους ύμνους στον Παναθηναϊκό για τον Βαγιαννίδη; Δικαίως, πολύ καλά τα πάει ο νεαρός και του ευχόμαστε υγεία και να φτάσει ψηλά. Οι Παναθηναϊκοί ρεπόρτερ συναγωνίζονται στο ποιος θα τον εξυμνήσει περισσότερο. Και καλά κάνουν.

Όμως κρύβουν επιμελώς, δεν είπαν ποτέ και φυσικά δεν θα το πουν ποτέ, για ποιον λόγο είναι αυτή την στιγμή στην ομάδα τους ο Βαγιαννίδης. Πέστε ρε την αλήθεια, που μας έχετε ταράξει από πέρσι στην ηθικολογία και στην λάσπη κατά της ΑΕΚ. Πέστε πως παρακάλεσε ο πρόεδρος σας τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να μην τον πάρει πριν από 2,5 χρόνια, γιατί αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα ήθελε να τον πάρει πίσω ο Παναθηναϊκός που τον είχε στις ακαδημίες κλπ.

Η μαγκιά του Μελισσανίδη

Πείτε ρε μόνιμοι παραχαράκτες της αλήθειας πως ο παίκτης ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ, είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως ο Μελισσανίδης ήδη είχε διακρίνει τι παίζει με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου το δέχθηκε, έδειξε ηθική ανωτερότητα και ακύρωσε την συμφωνία. Και ξέρετε κάτι; Και σήμερα με την κατάσταση που υπάρχει, πάλι το ίδιο θα έκανε να είστε σίγουροι.

Γιατί τα παντελόνια αξίζουν να τα φοράνε ελάχιστοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς από αυτούς να είστε σίγουροι δεν βρίσκεται ανάμεσα στους αντιπάλους της ΑΕΚ. Τους χάρισε τον Βαγιαννίδη μετά από παράκληση και παρά το γεγονός πως τότε τα πράγματα στην Ένωση ήταν πολύ άσχημα αγωνιστικά. Γιατί εκτίμησε πως το να φτάνουν στο σημείο να παρακαλέσουν ήταν σοβαρό κι έπρεπε να το λάβει υπόψη.

Ο Αλεξανδρόπουλος και η ιστορία με τους Κροάτες

Το πόσο εκτιμούν το έδειξαν φυσικά γρήγορα και το δείχνουν όποτε τους δίνεται η δυνατότητα. Με το να μιλούν για κλοπές κι ανήθικους και να συμπράττουν με τον Ολυμπιακό κατά της ΑΕΚ. Αυτός ήταν, αυτός είναι κι αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός. Και να μας πουν… Από τον Μαρινάκη ζήτησαν το ίδιο για τον Αλεξανδρόπουλο; Πείτε μας ντε…

Και με την ευκαιρία, ποτέ μη ξεχνάμε κάτι πολύ κρίσιμο. Δεν τονίζεται φυσικά από τα ελληνικά Μ.Μ.Ε όσο πρέπει, ακόμη και η ΑΕΚ δεν το τονίζει και καλώς πράττει γιατί το ζητούμενο είναι να μη ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Όμως η αλήθεια δεν αλλάζει. Οι Κροάτες εδώ καθοδηγήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλείο στην πραγματικότητα από ένα συγκεκριμένο κομμάτι των οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Αυτό το κομμάτι καθοδήγησε την κατάσταση και είχε και συμμετοχή φυσικά, σε όσα οδήγησαν ως την δολοφονία του Μιχάλη. Και μένει να δούμε αν κι από αυτό το κομμάτι προέρχεται και το χέρι που τον μαχαίρωσε.

Ο Insider

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X